Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles met ruime cijfers onderuit bij Jong Ajax

Go Ahead Eagles heeft nog een punt nodig om definitief zeker te zijn van de play-offs in de Keuken Kampioen Divisie. Dat kon het vanavond pakken bij Jong Ajax, maar dat lukte niet. Sterker nog, het werd een ruime nederlaag: 5-2.
Verheydt profiteerde na twee minuten bijna van een blunder van doelman Kotarski. Een halve minuut later schutterde Jong Ajax weer achterin en dit keer strafte de spits van Go Ahead het wel af. Een minuut later gleed Traoré alweer de gelijkmaker binnen.

Kansen op meer

Die kon na twintig minuten ook al zijn tweede maken, maar Verhulst bracht goed redding. Van Moorsel kwam namens Go Ahead niet goed uit, waardoor hij niet alleen op Kotarski af kon. Aan de andere kant schoot Lang voorlangs na een fraai wippertje van Cerny. Verheydt probeerde het van afstand, maar schoot hard en hoog over.

Voorsprong Jong Ajax

Tien minuten voor rust was het raak voor Ajax. Schuurs schoot een vrije trap snoeihard langs Verhulst. Kort voor de pauze was Cerny nog dichtbij, maar hij schoot via Bosz naast en dus was 2-1 de ruststand.

Weer twee snelle goals

Na acht minuten in de tweede helft was het alweer gelijk. Verheydt maakte van dichtbij zijn tweede op aangeven van Lelieveld. Vier minuten later was er de tweede voorsprong voor Ajax. Danilo schoot via Lelieveld raak: 3-2. Dekker kreeg daarna een kans voor Go Ahead en Lang een goede voor Ajax, maar ze scoorden niet.

Tweede treffer Traoré

Na driekwart wedstrijd deed Traoré wel voor de tweede keer en dat betekende de 4-2. Een paar minuten later maakte ook Danilo zijn tweede en dat betekende de 5-2 en de beslissing. Langedijk probeerde Go Ahead nog wel terug in de wedstrijd te schieten, Kotarski bracht redding.

Jong Ajax - Go Ahead Eagles 5-2

0-1 Verheydt (3)
1-1 Traoré (4)
2-1 Schuurs (36)
2-2 Verheydt (53)
3-2 Danilo (57)
4-2 Traoré (68)
5-2 Danilo (74)
Arbiter: Van der Eijk
Geel: Langedijk
Jong Ajax: Kotarski; Bakboord (Ter Heide/87), Schuurs, Solomons, Kemper (Bakker/69); Bijleveld, Lang, Gravenbergh; Cerny (Nunnely/77), Traoré, Danilo.
Go Ahead Eagles: Verhulst; Lelieveld, Bosz, Veldmate (Bliek/87), Baas; Bakx, Van Moorsel (Agbaljan/77), Stans (Langedijk/46); Dekker, Verheydt, Dzepar.
Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de Keuken Kampioen Divisie en hier de statistieken van de spelers van Go Ahead na vanavond.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.