nieuws

Stadion FC Twente heet ook komende tien jaar De Grolsch Veste

Ondertekening van het contract door bestuurders van Grolsch en FC Twente
Ondertekening van het contract door bestuurders van Grolsch en FC Twente © Grolsch
Grolsch blijft de komende tien jaar naamgever van het stadion van FC Twente. "Dat Grolsch ook voor de komende tien jaar naamgever van het stadion blijft, geeft aan dat er van beide kanten veel vertrouwen is", zegt FC Twente-directeur Paul van der Kraan.
Gisteren werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Grolsch blijft daarmee tot medio 2030 als sponsor én naamgever van het stadion verbonden aan de club.
FC Twente en Grolsch zijn al bijna 54 jaar met elkaar verbonden in een partnerschap. 'Trots op de regio, de fans, de club en het bier is wat de twee samenbrengt', laat de club weten.
De Grolsch Veste
De Grolsch Veste © RTV Oost/Wouter de Wilde
Foto: Wouter de Wilde / RTV Oost

Trouw sinds oprichting

Paul van der Kraan, Algemeen Directeur FC Twente op de site van FC Twente: “Grolsch is vanaf de oprichting van de club in 1965 nauw verbonden aan FC Twente. Grolsch is diepgeworteld in de regio. Ook in de afgelopen moeilijke periode, die hopelijk achter ons ligt, kon de club altijd op de steun van Grolsch rekenen. FC Twente en de supporters zien uit naar de komende tien jaar.”
Jacco Potkamp, Directeur Verkoop bij Koninklijke Grolsch: “We geloven in het partnerschap met FC Twente en datgene wat we in al die jaren samen hebben opgebouwd. Met het verlengen van de samenwerking voor maar liefst 10 jaar geven we aan dat we vertrouwen hebben in elkaar en in een gezamenlijke toekomst.
Potkamp vervolgt: "We hebben, als goede noabers van elkaar, de intentie om de club - samen met de fans - te blijven steunen, in goede en minder goede tijden. Als iconen van deze prachtige regio zien we veel mogelijkheden om samen op te trekken en elkaar te versterken. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor het voetbal, maar zeker ook voor de mensen en de regio.”

Wil je meer lezen over het roerige laatste jaar van FC Twente? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.