nieuws

Scheidsrechter Jeroen Manschot leidt kampioenswedstrijd FC Twente

Jeroen Manschot
Jeroen Manschot © Pro Shots
Jeroen Manschot is vrijdagavond de scheidsrechter bij de kampioenswedstrijd van FC Twente bij Jong Ajax. Het duel begint die avond om 20.00 uur. Bij winst keert Twente na een jaar terug in de eredivisie.
Go Ahead Eagles speelt die avond thuis tegen Jong PSV en dat duel wordt gefloten door Freek van Herk.
Op Tweede Paasdag is er opnieuw een speelronde. Dan leidt Clay Ruperti FC Twente-Jong AZ en Joey Kooij TOP Oss-Go Ahead Eagles. 
Bekijk hier het volledige schema van de Keuken Kampioen Divisie.

Eredivisie

In de eredivisie speelt Heracles Almelo ook op vrijdagavond. Heerenveen komt dan op bezoek en daar fluit Joey Kooij om 20.00 uur voor het begin. PEC Zwolle gaat zaterdag op bezoek bij Vitesse en daarbij is Björn Kuipers de arbiter. Die wedstrijd begint om 19.45 uur.
In de eredivisie is er volgende week een doordeweekse ronde. Siemen Mulder fluit dan op dinsdag (19.45 uur) AZ-Heracles Almelo en Martin van den Kerkhof op woensdag (19.45 uur) PEC Zwolle-FC Groningen.
Dit is het volledige schema in de eredivisie.

Overijsselaars

Kuipers fluit buiten Vitesse-PEC ook nog de degradatiekraker tussen De Graafschap en Emmen op dinsdag en Bas Nijhuis uit Enschede heeft zaterdag de leiding over Feyenoord-AZ, het duel om plek drie in de eredivisie.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.