Ten Hag Prestatieprijs

Ten Hag Prestatieprijs 2019 gaat naar Zwollenaar Jacco Vonhof

Ten Hag Prestatieprijs 2019 gaat naar Zwollenaar Jacco Vonhof
Ten Hag Prestatieprijs 2019 gaat naar Zwollenaar Jacco Vonhof © Jacco Vonhof
Zwollenaar Jacco Vonhof heeft de Ten Hag Prestatieprijs 2019 gewonnen. Vonhof kreeg de prijs uit handen van juryvoorzitter Wilma van Ingen op de Universiteit van Twente. De Ten Hag Prestatieprijs bestaat sinds 1994 en wordt jaarlijks uitgereikt aan personen, instellingen of organisaties die Oost-Nederland op de kaart zetten. Eerdere winnaars zijn professor Anne van der Meiden en tv-persoonlijkheid Erik Dijkstra.
De ondernemer combineert het werk bij zijn bedrijf, NOVON Schoonmaakbedrijven, met een functie als voorzitter van MKB Nederland. De jury roemt Vonhof vanwege zijn gedrevenheid en omdat hij het belang van ondernemers altijd vooropstelt.
"Deze ondernemende man heeft duidelijk het hart op de goede plek. Ook heeft hij tijdig geleerd zijn onderneming zodanig te leiden dat hij tijd had om bijvoorbeeld regiovoorzitter van VNO-NCW midden te zijn. Hij werkte in de loop van de jaren steeds nauwer samen met zijn collega's van MKB Nederland en hij zat ook in het dagelijks bestuur van VNO-NCW", was het jurycommentaar.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.