Regio Enschede

Bakkerij in Glanerbrug maakt kampioenschap FC Twente letterlijk zoet

Bij banketbakker Oonk in Glanerbrug zijn ze al helemaal klaar voor het kampioenschap van FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie. Er zijn allerlei zoetigheden gemaakt met daarop het logo van de club in chocolade.
"Dit kan toch haast niet meer misgaan", zegt Marc Oonk van de bakkerij. "Misschien morgen al, als Sparta punten laat liggen. Maar het zou natuurlijk het mooiste zijn als het maandag in een vol eigen stadion gebeurt."

Niet om aan te zien

Hoewel de club ruim bovenaan staat moet Oonk erkennen dat het spel soms niet om aan te zien was. "Maar ja, dat zal er wel bij horen. We hebben in ieder geval bedacht dat wat zoets na al die bitterheid geen kwaad zou kunnen."
Het assortiment bestaat uit bonbons, bosvruchten muffins, een Twente bar met gezouten karamel en noten en een frambozen bombe. Hierop komt een chocoladebeeldmerk van FC Twente.

'Ophef'

"Toen FC Twente in 2010 kampioen werd hebben we ook zoiets gedaan. Dat zorgde toen voor de nodige ophef, vanwege het gebruik van het beeldmerk. Ik snapte dat wel, maar ik denk dat het geen enkel probleem is nu. We kunnen heel goed met Twente samenwerken", aldus Oonk.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.