Ben jij er klaar voor? Zoek Het Ei 2019 start nu!

Het is alweer de negende keer dat je vandaag, op tweede paasdag, kunt meedoen met Zoek Het Ei! We trappen nu af: online, op Radio Oost én TV Oost. Zoek jij ook weer mee?

RTV Oost heeft in de hele provincie negentien zilveren en één gouden ei verstopt. Vind je een ei, dan win je een mooie prijs. De vinder van het gouden ei wint een fantastische vakantie voor vier personen naar de Franse regio Bretagne.

Maar ook de prijzen voor de vinders van de zilveren eieren zijn de moeite waard: in de prijzenkast is een drone te vinden en er zijn tickets voor de Zwarte Cross te winnen.

Hoe doe je mee? 

Er staat nu op onze website een speciaal ingericht artikel online, waarin hints over de locaties van de eieren verschijnen.

Die hints posten we ook op ons Zoek Het Ei-Twitteraccount. Daarnaast kun je de hints en de zoekactie volgen op Radio en TV Oost, bij presentator Bert van Losser die samen met verslaggevers Teun van der Velden en Simon Dirk Terpstra alles in de gaten houden.

Prijzen

Heb je een ei gevonden? In elk ei zit een code en een geheim telefoonnummer. Bel direct naar het geheime nummer en geef live in de uitzending de code door. Dan hoor je van Bert van Losser welke prijs je gewonnen hebt.

Stap dus op je fiets, in de auto of huur een privéjet en ga, eventueel samen met vrienden en familie, op zoek! Vorig jaar deden duizenden Overijsselaars mee! 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: