heracles almelo

Dalmau heeft clubrecord Armenteros nog niet uit het hoofd gezet

Frank Wormuth kiest vrijdag tegen SC Heerenveen weer voor Adrián Dalmau in de spits. De Spanjaard jaagt op het clubrecord van Samuel Armenteros die negentien doelpunten maakte in één seizoen. Dalmau staat op 15 treffers met nog vier speelrondes te gaan. 
"Ik ken het record en het is niet makkelijk, maar het is wel mijn doel om er twintig te maken. Als we de laatste vier wedstrijden maar goed presteren. En hopelijk kan ik het team helpen met doelpunten", aldus Dalmau die in de belangstelling staat van SC Heerenveen. 
Tegen Feyenoord werd de clubtopscorer nog gepasseerd, maar vrijdag staat Dalmau weer aan de aftrap. Opvallend is verder dat Frank Wormuth er voor kiest om Dabney dos Santos in de basis te laten staan. De aanvaller geniet de momenteel de voorkeur boven Jesper Drost en Lerin Duarte. In de verdediging is er weer een plek voor Dario van den Buijs naast Maximilian Rossmann. 
Heracles won dit seizoen al 10 thuiswedstrijden in de Eredivisie. Het eredivisie-record van de club is 11 thuisoverwinningen in 2009/2010 en 2010/2011. Bij een zege vergroot Heracles de play-off kansen. Na SC Heerenveen wachten nog uitwedstrijden tegen AZ en PSV. Op de slotdag komt Excelsior naar het Polman Stadion. 
Heracles Almelo-SC Heerenveen is vrijdag uitgebreid te volgen in De Oosttribune op Radio Oost. De wedstrijd begint om 20:00 uur. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.