Zenderen

Politie Borne op verzoek van volgers de wijk in: boetes en beslaglegging

De belastingdienst heeft gisteren beslag gelegd op meerdere goederen - waaronder een auto en een werkbrug - op een erf in Zenderen. Op het erf aan de Almelosestraat werden meerdere milieuconflicten geconstateerd. Er is een onderzoek ingesteld naar de hoofdbewoner.
De controle op het terrein in Zenderen was onderdeel van de actie 'rent-a-cop' van de politie in Borne. Via social media riep de politie in Borne haar volgers op om te laten weten waar zij de politie graag willen inzetten. De oproep leverde honderden reacties op, van te hard rijden tot parkeeroverlast en van hangjongeren tot geluidsoverlast.
Gisteren was het zover en ging de politie alle meldingen langs. Zo werd er op snelheid gecontroleerd op de Albergerweg in Zenderen en de Europastraat in Borne. Ook waren er verkeerscontroles op de Grotestraat/Theresiastraat vanwege het éénrichtingsverkeer, de F35 vanwege bromfietsers op het fietspad en het station en de schoolpleinen vanwege hangjongeren.
In totaal werden er tien boetes uitgeschreven, onder meer voor bellen achter het stuur, niet dragen van een gordel, onverzekerd rijden, geen fietsverlichting en het rijden over de fietssnelweg F35 met een bromfiets.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.