De Oosttribune

De Oosttribune in het kort: "Er zit geen frisheid in het elftal van Go Ahead Eagles"

Het einde van de competities in het betaald voetbal nadert en daardoor zullen de komende weken de nodige beslissingen vallen. In De Oosttribune bespraken Bert van Losser, Tijmen van Wissing en Jan van Staa het Overijsselse voetbal.
De afgelaste wedstrijd van FC Twente kwam uiteraard aan bod en ook de woede-uitbarsting van Marino Pusic van afgelopen week werd besproken. Verder keken de heren vooruit op het naderende kampioenschap van de Tukkers. Daarnaast werd uiteraard ook gesproken over de komende wedstrijden van Heracles Almelo, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles. 
Heb je de uitzending niet gezien? In de video bij dit bericht zie je de hoogtepunten in ruim vijf minuten. De hele uitzending is te bekijken via de Facebookpagina van RTV Oost Sport.

Ook als podcast

Je blijft nu nog makkelijker op de hoogte. We bieden De Oosttribune ook aan als podcast. Je kunt ons vinden in je favoriete podcast-app zoals Apple podcasts, Spotify of Stitcher. Als je jezelf abonneert krijg je vanzelf een melding als er een nieuwe aflevering beschikbaar is.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.