PEC Zwolle Vrouwen toont enorme veerkracht en speelt gelijk tegen ADO Den Haag

PEC Zwolle Vrouwen
PEC Zwolle Vrouwen © Orange Pictures
PEC Zwolle Vrouwen heeft een punt overgehouden aan het duel in de play-offs met ADO Den Haag Vrouwen. In Zwolle stond het bij de rust 0-3, maar PEC Zwolle liet zien over een enorme portie veerkracht te beschikken en wist in het tweede bedrijf alsnog driemaal te scoren.
Nog voordat de kleedkamers werden opgezocht voor de theepauze, leek de wedstrijd al gespeeld. De Zwolse dames waren niet opgewassen tegen ADO Den Haag en kwamen na iets meer dan een kwartier voetbal op achterstand door een doelpunt van Chasity Grant. Daarna was het de beurt aan Taylor Ziemer, die er met twee treffers voor zorgde dat er na 45 minuten een 0-3 ruststand op het scorebord stond.

Sensationele comeback

In de tweede helft een compleet ander spelbeeld. De vrouwen van PEC Zwolle schoten uit de startblokken en forceerden al vroeg de 1-3 via Maxime Bennink. Daarna rook de ploeg van trainer Wim van der Wal bloed. Topschutster Babiche Roof nam haar ploeg bij de hand en bepaalde met twee doelpunten de eindstand op 3-3.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de play-offs en de statistieken van PEC Zwolle Vrouwen.