Expeditie Oost

Avonturenpark Hellendoorn knallend het nieuwe seizoen in met opening Fort Knalkruit

Na dertig jaar zijn ze terug op oale groond, de botsauto's van Avonturenpark Hellendoorn. Aan het eind van de middag werd de allernieuwste attractie van het familiepretpark officieel door genodigden in gebruik genomen.
Team Expeditie Oost stond ook op de gastenlijst en mocht met eigen ogen zien hoe het nieuwe seizoen, onder schitterende weersomstandigheden, van start ging.
De officiële opening
De officiële opening © Esther Rikken

Klaar voor de start

"We zijn er klaar voor om de komende maanden weer gasten te ontvangen. En met de officiële opening van Fort Knalkruit, hebben we er een mooie attractie bij", aldus een enthousiaste René Peul van het avonturenpark.
Fort Knalkruit is geopend
Fort Knalkruit is geopend © Gerard Hellwich

Drukte van belang

Terwijl het fort van de nieuwe attractie nog her een der een laatste lik verf krijgt, het audio wordt gecheckt en de champagne wordt ingeschonken, maakt Team Expeditie Oost een rondje door het park. "We zijn beslist niet de enige, het is een warme dag en dan weet blijkbaar menig Overijsselaar het pretpark te vinden", aldus verslaggever Esther Rikken.

Vrolijk Pasen

"We gaan vast en zeker een goed weekend tegemoet, heerlijk", aldus Peul. Even later spreekt hij de genodigden toe. Vol trots vertelt hij hoe het creatieve proces van Fort Knalkruit is verlopen, maar ook de bouw en dat het piratengedeelte van het park nu compleet is.
Fort Knalkruit is geopend
Fort Knalkruit is geopend © Gerard Hellwich

De eerste ronde

"Het eerste rondje zit erop, de bezoekers zijn enthousiast en ik ben trots en blij dat de traditionele botsauto terug is in ons park, overdekt en al", aldus een glunderende René. 
Team Expeditie Oost op visite
Team Expeditie Oost op visite © Gerard Hellwich
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.