Jeroen Veldmate

Veldmate: ''We doen aan de play-offs mee om ze te winnen''

De winnende treffer van Jeroen Veldmate tegen Jong PSV (2-1) was voor Go Ahead Eagles voldoende voor een ticket in de halve finales van de play-offs in de nacompetitie. En daarin heeft de Deventer ploeg maar één doel: promoveren naar de Eredivisie.
"Hier hebben we met z'n allen keihard voor gewerkt. Een top resultaat. We gaan aan de play-offs meedoen om ze te winnen. Anders hoef je ook niet mee te doen", stelt Veldmate, die een seizoen geleden nog in het shirt van FC Emmen speelde. "Ik heb het vorig jaar zelf meegemaakt bij FC Emmen. Als je piekt op het juiste moment kan het zomaar gebeuren."

'Uitvoetballen'

Eerst moet Go Ahead Eagles echter nog drie competitiewedstrijden spelen. 'Uitvoetballen' is er echter niet bij voor Veldmate. "Dat is te makkelijk, zo kan je niet voetballen. We moeten in een zo'n goed mogelijk ritme blijven. Dat heb je nodig", beseft de aanvoerder.

Mindset

"Natuurlijk wordt er gekeken welke spelers wat meer rust kunnen krijgen, maar daar hebben we de technische staf voor. Wij gaan gewoon op deze manier verder. Met de juiste mindset blijf je dan in het juiste ritme voor de play-offs. En dat hebben we straks hartstikke hard nodig", aldus Veldmate.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.