Amateurvoetbal

Uitslagen zaterdagvoetbal: Nog geen titel ZAC, Oranje Nassau eerste degradant

Uitslagen zaterdagvoetbal
Uitslagen zaterdagvoetbal © RTV Oost
Vorige week werd PH de eerste kampioen in Overijssel en vandaag had ZAC zich daarbij kunnen voegen. Dat gebeurde echter niet. Oranje Nassau werd vanmiddag de eerste degradant in onze provincie. Hieronder een overzicht.
Sparta Enschede profiteerde in de 2e klasse H van het puntenverlies van DOS Kampen. Dat speelde met 2-2 gelijk tegen ASC'62 en Sparta won zelf met 1-0 bij WVF. Daardoor staan de ploegen nu in punten gelijk. Het doelsaldo van DOS is beter. Onderin werd Oranje Nassau de eerste Overijsselse degradant. De promovendus won dit jaar slechts twee keer en dus valt drie duels voor het einde het doek.
In de 3e klasse C had ZAC vandaag de titel kunnen pakken, maar dan was het bij winst afhankelijk van Rouveen. ZAC speelde echter gelijk tegen Swift en Rouveen boekte een simpele zege bij Oene. Het verschil is daardoor teruggebracht tot vijf punten.
Blauw Wit'66 deed goede zaken in de 3e klasse D. De hekkensluiter won van Voorwaarts en liep daarmee twee punten in op Juliana'32, dat nu nog vier punten meer heeft. Bovenin bleef PH, dat vorige week al de titel pakte, ongeslagen door een 9-3 zege op ASV'57. 
Nieuwleusen won in de 3e klasse D Noord bij Hardenberg en blijft daardoor derde. Het heeft nog een duel tegoed en kan daarin op drie punten van koploper SVM komen.
HTC won de topper in de 4e klasse D van Daarlerveen. Het blijft daardoor koploper en is dicht bij de titel. DKB won ook en staat als nummer twee nu zes punten los van Daarlerveen.
Bekijk hier alle uitslagen en standen in het amateurvoetbal van vanmiddag.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.