Tex Town Tigers

Overzicht: Tex Town Tigers nipt en ruim onderuit, nipte zege Landstede

Tex Town Tigers verloor van Sparks
Tex Town Tigers verloor van Sparks © Orange Pictures
Vanavond houden we je in onderstaan overzicht op de hoogte van het laatste sportnieuws. Blijf het bericht vernieuwen om de laatste berichten te lezen.

Nipte en ruime zege TT Tigers

De softbalsters van Tex Town Tigers hebben vanmiddag twee verschillende wedstrijden gespeeld tegen Sparks. Ze gingen wel allebei verloren. In Enschede was de eerste wedstrijd lang spannend en werd het uiteindelijk 2-3. In de tweede was het in de eerste inning al 0-8 en eindigde het in vier innings in 0-10. In de stand blijft TTT op vier punten staan en is daarmee vijfde.

Nipte zege Landstede

De basketballers van Landstede boekten een zege met minimaal verschil op Aris Leeuwarden. In Zwolle werd het 88-87. Door de zege komt Landstede op 56 punten uit 32 duels en blijft daarmee tweede. De ploeg is al heel lang zeker van de play-offs. Komende week worden de laatste twee wedstrijden van de reguliere competitie gespeeld.

Onderlinge beslissing Borhave en DSVD

De handbalsters van Borhave en DSVD staan op 11 mei tegenover elkaar om te beslissen welke ploeg zich veilig speelt in de eredivisie. De verliezer moet een promotie-/degradatieduel spelen. Dat lijkt niet tegen Kwiek te gaan gebeuren. Lees hier het uitgebreide bericht over de drie Overijsselse clubs.

Ravijn naar halve finales

De dames van Het Ravijn haalden de halve finale van de play-offs door opnieuw te winnen van ZVL. Lees hier het uitgebreide bericht.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.