Bram van Polen

Van Polen trekt boetekleed aan: "Deze nederlaag volledig op mijn conto"

Bram van Polen trok na afloop van de nederlaag van PEC Zwolle bij Vitesse het boetekleed aan. De aanvoerder zag zijn ploeg na een 1-1 tussenstand met een man meer komen, maar ook met 4-1 onderuit gaan. De kleine Bryan Linssen was de man die Van Polen moest dekken bij corners en laat hij nou net drie keer scoren uit een hoekschop.
"De trainer ging even los en ik heb m'n excuses aangeboden. De rest blijft in de kleedkamer", zegt hij over hoe het er na afloop in het kleedlokaal aan toe ging. Hij legt uit: "Linssen was mijn man bij corners. Deze nederlaag kun je volledig op mijn conto schrijven. Dan moet je maar resultaat halen dat je een keer 1-1 speelt tegen tien man. We waren aan de bal de tweede helft wel heel matig. Maar als je drie goals zo weggeeft eigenlijk, dan mag je mij daar verantwoordelijk voor maken."

Nog niet veilig

PEC Zwolle is nog steeds niet officieel veilig: "Om echt veilig te zijn hebben we nog wel wat punten nodig, denk ik. Ik weet niet wat de concurrentie heeft gedaan, maar laten wij nou niet gaan zeggen dat we al veilig zijn. Ik denk niet dat wij in de positie zijn om dat te zeggen", zegt Van Polen.

Frustrerend

Het seizoen levert een dubbel gevoel op bij de aanvoerder: "Als je in de winterstop er zo voorstaat had je natuurlijk getekend voor dit scenario dat je zo vroeg al 35 punten zou hebben. Alleen dan wil je ook door. Het is frustrerend zo'n wedstrijd, behoorlijk frustrerend."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.