Persberichten

Huldiging en kampioensstrijd van FC Twente live bij RTV Oost

Kampioensstrijd FC Twente
Kampioensstrijd FC Twente © Pro Shots
De terugkeer van FC Twente naar de eredivisie volg je dit weekend op de voet bij RTV Oost. Alles rondom de eindsprint richting het kampioenschap is live te volgen bij de regionale omroep.
Zo zie je de hele week al online reportages rondom FC Twente met onder meer een terugblik op de promotie uit 1983 en het kampioensfeest in 2010. Én we gaan op de koffie in Londen bij Steve McClaren, die negen jaar geleden de titel naar Enschede bracht en zelfs aangeeft nog wel een keer de leiding te willen nemen in Enschede.

De kampioenswedstrijd tegen Jong AZ

Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, pakken we uit met een uitgebreide uitgave van De Oosttribune. Vanaf 13.00 uur blikt presentator Daniel Godinho Veiga met Jan van Staa vooruit op het duel in De Grolsch Veste. Verder zijn er reportages over het roerige seizoen en bijdragen vanuit De Grolsch Veste en de binnenstad van Enschede. De wedstrijd live volgen? Dan kan! Via De Oosttribune op Radio Oost hoor je het verslag van Nico Wantia en Tijmen van Wissing. In de uitzending volgen we daarnaast ook de finale van de actie Zoek ‘t Ei.

In de rust en na afloop van de wedstrijd tegen Jong Az komt RTV Oost met analyses en sfeerbeelden vanuit Enschede. Na het behalen van de eventuele titel zie je de eerste reacties en volgen we de festiviteiten in de regio.

De huldiging

Op dinsdag 23 april wordt de kersverse winnaar van de Keuken Kampioen Divisie gehuldigd op het plein voor De Grolsch Veste. Ook hier is RTV Oost live bij. Bert van Losser presenteert vanaf het ereterras met Jan van Staa en Tijmen van Wissing in de vertrouwde opstelling van De Oosttribune. Deze uitzending begint om 19.30 uur.
Voor meer informatie over dé kampioenswedstrijd, de bijdragen en de huldiging ga je naar rtvoost.nl/sport 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.