Amateurvoetbal

Uitslagen: Bon Boys verliest topper, VENO op weg naar titel

Sportuitslagen
Sportuitslagen © Eigen foto
Er stonden op Tweede Paasdag veel inhaalwedstrijden op het programma in het zaterdag- en zondagamateurvoetbal. Hieronder een bloemlezing van de belangrijkste wedstrijden en hier vind je alle uitslagen.

Zondag

In de 2e klasse J ging Bon Boys onderuit in de topper bij Voorwaarts Twello. Het werd uiteindelijk 2-0. Daaronder speelden FC Suryoye en Barbaros, respectievelijk de nummer drie en vier, in een onderling duel met 1-1 gelijk. 
Zowel Dalfsen als Lemelerveld maakte geen fout in de 2e klasse L Noord. Koploper Dalfsen versloeg Emmeloord met 2-0 in eigen huis en achtervolger Lemelerveld won met 4-1 van Valthermond. 
In de 3e klasse A boekte koploper Eilermark een belangrijke overwinning bij DSVD en ook nummer twee NEO wist te winnen. De ploeg uit Borne legde Losser met maar liefst 3-8 over de knie. Sportlust Glanerbrug verloor verrassend met 2-1 van Reunie.
VENO kan in de 3e klasse D Noord de champagne koud zetten. Zelf won het eenvoudig van Oldeholtpade en zag dat FC Oldermarkt onderuit ging tegen Thor. Laagvlieger Steenwijker Boys ging met ruime cijfers onderuit tegen USV.
In de spannende 4e klasse A  wisten Borne en Delden wel te winnen, maar ging KOSC onderuit. Hekkensluiter Hengelo verloor met forse cijfers bij Almelo. 
Ook in de 5e klasse A geven de ploegen elkaar bovenin niets toe en is het razend spannend. La Premiere boekte een overwinning, maar FC Berghuizen, DTC'07 en 't Centrum verspeelden punten en daardoor hebben nu al deze ploegen 41 punten. 
In de 5e klasse G maakte koploper Deventer geen fout bij Wissel (0-3). Achtervolger SDOL wist niet te winnen, tegen Sallandia werd met 2-2 gelijkgespeeld. Koninklijke UD ging hard onderuit tegen Emst (6-0).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.