Wout Brama

Emotionele Brama: ''Het is een wonder dat we kampioen zijn geworden''

Wout Brama heeft het geflikt: de aanvoerder keert met FC Twente na één seizoen terug naar de Eredivisie. En dat ging niet zonder horten en stoten. "Er valt wel een last van mijn schouders af."
"Het is een heel zwaar seizoen geweest. We hebben de druk van het moeten promoveren het gehele jaar gevoeld. Gelukkig is dat nu ten einde. Er valt wel een last van mijn schouders af. Toen ik hier tekende lag de club op zijn gat. Er was niets, alleen een trainer. We hadden amper een selectie. Zeven weken nadat ik kwam, was er nog steeds geen speler aangetrokken", legt Brama na afloop uit. 

Wonder

"Het is echt een wonder dat we kampioen zijn geworden. De manier waarop verdient geen schoonheidsprijs. Maar het moest gebeuren. De club hing aan een zijden draadje. Als we geen promotie hadden afgedwongen was er nog meer druk gekomen op het volgende seizoen", vervolgt de ontroerde captain.

Emoties

Brama kampte met fysiek ongemak. "Terwijl je pijn hebt, wil je dan toch weer doorgaan. Dat is wel gelukt, maar nu is het seizoen echt over voor me. Emoties komen niet zo heel snel bij me naar boven, maar dit is zo geweldig. Ik had het echt niet verwacht. Ik vecht al een paar weken tegen de tranen. Die kracht wil ik meenemen het veld op. En dat is gelukt", luidt zijn besluit.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.