Pusic over 'fenomenale prestatie': ''Wat mij betreft gaan we gewoon door''

Marino Pusic rekent erop dat hij ook volgend seizoen nog aan het roer staat als trainer van FC Twente. Zeker met de titel in de Keuken Kampioen Divisie op zak. Maandagmiddag kroonde FC Twente zich tot kampioen na een 0-0 gelijkspel tegen Jong AZ.

"Eindelijk, een fantastische beloning voor zo'n seizoen. Dit is de ultieme prijs. De titel pakken is niet eenvoudig, zeker niet in de Keuken Kampioen Divisie. Een geweldige afsluiter. Ik ben ongelooflijk blij. Een vulkaan van positieve emoties. Ik kan het eigenlijk niet beschrijven", vertelt Pusic.

Druk

FC Twente móést promoveren en dat was niet eenvoudig. "De druk was vanaf dag één immens. Dat hoort bij deze club. Dan heb je ook nog met een nieuwe selectie te maken, in een moeilijke competitie. Maar wij hebben het geflikt en daar ben ik ongelooflijk trots op", vervolgt hij.

Contract

Pusic beschikt over een doorlopend contract, maar het is nog maar de vraag of hij aanblijft bij FC Twente. "Ik heb nooit begrepen waar die vragen vandaag komen. Ik heb gewoon nog een contract en dit lijkt mij een fenomenale prestatie. Wat mij betreft gaan we gewoon door", besluit hij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: