Peet Bijen

Bijen door het dolle heen na behaalde titel: ''Ik ga het licht uitdoen''

Peet Bijen weet het zeker: het kampioenschap van FC Twente zal nog lang gevierd worden in de regio. De centrale verdediger doorliep de gehele jeugdopleiding van de Enschedese club en dus voelt de titel voor hem extra speciaal.
"De komende weken hoeven we niet aan al die ellende te denken. Dus dit gaan we de komende dagen zeker vieren", zegt een dolgelukkige Bijen. "Ik ben super blij. We hebben verschillende jaren gehad met rare dingen. Trainers die eruit gaan, financiële problemen. Dan is het fijn als het een keer goed gaat."

Gezeik

Bijen was dit seizoen één van de sterkhouders bij FC Twente. "Ik heb dit jaar heel veel geleerd. Je voelt dat je beter wordt en een volgende stap maakt in je voetballeven. Het is geweldig dat we met FC Twente weer op het hoogste niveau gaan spelen. Hopelijk wordt het een rustig jaar zonder al te veel gezeik", vervolgt hij.

Het licht uitdoen

Het is tijd voor een groot feest. Bijen weet het zeker: hij ligt er vanavond niet vroeg in. "Ik ga het licht uitdoen. We hebben geen draaiboek gekregen, dus ik zie het allemaal wel. Of ik tegen bier kan? Geen idee, maar vandaag interesseert me dat niets", besluit hij lachend.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.