Ted van Leeuwen

Van Leeuwen blikt vooruit: ''Vanaf nu aan de toekomst werken''

Voor Ted van Leeuwen komt de titel van FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie niet als een verrassing. De technisch directeur had vanaf dag één het volste vertrouwen in promotie naar de Eredivisie.
"Het voelt bijna als een gewoonte. Ik begrijp dat het voor de mensen hier heel belangrijk was, maar ik kom niet uit Twente. Ik heb heel veel verantwoordelijkheid gevoel in deze baan, omdat het zo diep zit in de regio. Vorig jaar deed ik het in Esbjerg en nu doet ik het hier", stelt Van Leeuwen. "De mensen die het echt moeilijk hebben gehad, zijn de mensen die met de gemeente en geldschieters hebben onderhandeld. Zonder hen hadden wie hier niet gestaan. Zij verdienen de hoogste lof."

Toekomst FC Twente

Voor Van Leeuwen wordt het een drukke zomer. "Ik heb bewust alles weggeschoven, totdat we wisten in welke categorie we zouden komen te spelen. Dat weten we nu. Vanaf nu gaan we aan de toekomst werken. Er lopen twaalf of dertien contracten af, dus zoveel zullen er weer bij moeten komen", aldus Van Leeuwen die kort ingaat op de toekomst van trainer Marino Pusic. "Met hem gaan we evalueren, zoals met iedereen aan het einde van het seizoen. "
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.