Bloemen gelegd op locatie dodelijk ongeval A1

Langs de A1 bij Deventer hebben tientallen mensen vanavond bloemen gelegd. Vanochtend vroeg kwamen vier jongemannen op die plek om het leven.

Vanaf de vlakbij gelegen carpoolplaats liepen de meeste nabestaanden en vrienden naar de plek des onheils. Er stopten echter ook auto's op de vluchtstrook. Rijkswaterstaat verlaagde met behulp van de matrixborden de maximumsnelheid en hield samen met de politie toezicht op de veiligheid.

Nadat kort de gelegenheid werd geboden om te herdenken verzochten zij de nabestaanden om weer te vertrekken. Desalniettemin arriveerde later op de avond wederom een aantal auto's op de carpoolplek en de vluchtstrook, om lopend naar de ongevalslocatie te gaan. Hierop ontstond een kijkersfile op de andere rijbaan.

Ongeval

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto waar de vier jongemannen in zaten vanochtend vroeg van de weg. Het voertuig botste op een paal met matrixborden in de berm en vloog vervolgens in brand.

De vier slachtoffers waren allemaal rond de twintig jaar oud. Een van hen is de 22-jarige Apeldoorner Ömer Dogan. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie doet daar onderzoek naar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
A1 112 Deventer apeldoorn Nieuws
Deel dit artikel: