FC Twente

FC Twente slaat munt uit kampioenschap: seizoenskaarten al te koop

Seizoenskaarten kunnen verlengd worden
Seizoenskaarten kunnen verlengd worden © RTV Oost / Jaap Even
FC Twente grijpt alles aan om te profiteren van de euforie onder de supporters. Het seizoen is nog niet afgelopen, maar vandaag start de verkoop van seizoenskaarten voor volgend jaar al.
Gisteren pakte FC Twente de titel in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor de club na één jaar afwezigheid weer in de eredivisie uitkomt. Het kampioenschap, dat werd behaald dankzij een gelijkspel tegen Jong AZ (0-0) en een nederlaag van concurrent Sparta bij Jong PSV (2-0), werd groots gevierd in Enschede.
Het Van Heekplein stroomde gistermiddag vol met supporters die de wedstrijd op een groot scherm keken en de titel samen vierden. Van dat succesgevoel wil FC Twente volop profiteren door vandaag al te beginnen met de verkoop van seizoenskaarten voor het seizoen 2019-2020.
Vorig jaar
Vorig jaar startte de seizoenskaartverkoop op 4 mei, een week na de degradatie uit de Eredivisie. Supporters gingen massaal achter de club staan. Er werden bijna 20.000 kaarten verkocht. Dat waren er meer dan een jaar eerder, toen de club nog op het hoogste niveau uitkwam.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.