Wout Brama

Brama bij huldiging: "Misschien door supporters wel kampioenschap kunnen halen"

Wout Brama stond voorafgaand aan de huldiging bij de microfoon en genoot van het uitzicht op de menigte die op het feest was afgekomen. 
"De supporters zijn dit jaar denk ik elk weekend het beste. Misschien wel beter dan dat wij hebben gevoetbald. Die verdienen het het meest misschien wel. Ik ben superblij met ze en daaraan hebben we heel veel steun gehad dit jaar. En daardoor misschien ook wel het kampioenschap kunnen halen."

Feestje

Topfit was de aanvoerder nog niet: "Kort nachtje, maar het was het allemaal wel waard. Mooi feest gehad gisteravond en vandaag doen we het nog dunnetjes over."

Vermoeid

Brama werd in 2010 ook kampioen met Twente. Toen in de eredivisie, maar vind deze titel knapper: "Ik denk dat het echt een wonder is dat we kampioen zijn geworden. Ik sprak net Blaise Nkufo even en die zei in 2010 al dat hij helemaal vermoeid was. Ik was toen 24 en dacht waar heb je het over? Maar nu snap ik supergoed wat hij bedoelt."

Standbeeld

Moet er naast de standbeelden van Blaise Nkufo en Sander Boschker ook één voor clubman Brama komen? "Dat laat ik aan anderen over. Ik vind dat niet zo belangrijk. Het is super dat Blaise en Sander een standbeeld hebben gekregen hier. Die hebben het ook echt verdiend vind ik. Wat ze met mij doen, moeten ze zelf weten."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.