Tim Breukers

Breukers dient Mulder van repliek: "Waarom geef je hem niet?"

Heracles Almelo ging dinsdagavond met 2-1 onderuit bij AZ. Aanvoerder Tim Breukers baalde van de nederlaag en vooral vanwege een moment in de tweede helft waarbij AZ-verdediger Owen Wijndal volgens Breukers zijn tweede gele kaart moest krijgen.
Scheidsrechter Mulder wilde Wijndal in de tweede helft niet met zijn tweede gele prent van het veld sturen, iets wat de arbiter een tijdje terug wél deed bij Breukers, die op bezoek bij FC Emmen er met twee keer geel af moest. "Toen dat moment gebeurde in de tweede helft zei ik tegen hem: Waarom geef je hem nou niet?", vroeg de verdediger zich af. "Het was niet zwaar genoeg volgens hem. Bij mij was dat volgens mij ook niet het geval en toen gaf hij hem ook. Dus we hebben hem weer tegen."

"Niet onze beste vriend"

Hij vervolgt: "In De Kuip hadden we hetzelfde met de VAR toen we die penalty tegen kregen. Het is niet onze beste vriend. Het is toch wel jammer dat je als kleinere ploeg het gevoel hebt dat je in dit soort wedstrijden aan het kortste eind trekt als de scheidsrechter een beslissend moment kan aanhalen om iemand weg te sturen. Dat frustreert dan ook", aldus Breukers. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.