Keolis zet reizigers in het zonnetje vanwege hoge tevredenheidsscore

Keolis zette vandaag haar reizigers van en naar station Zwolle in het zonnetje. De treinvervoerder is onlangs uitgeroepen tot beste regionale treinvervoerder in de OV-Klantenbarometer en wil haar reizigers bedanken voor die goede score.

Het traject Zwolle-Kampen waarop de regiovervoerder rijdt, scoorde het hoogste tevredenheidscijfer met een 7,9. Daarnaast was het Keolis-traject Zwolle-Enschede de grootste stijger binnen deze categorie.

Directeur Emile Broersma rijdt vandaag met een karretje door de trein op de trajecten vanaf Zwolle en deelt pepermunt uit. "We zijn ontzettend trots en blij dat deze mensen met ons reizen", zo legt hij uit, "en natuurlijk met de goede beoordeling." Daarvoor wil hij 'zijn' reizigers graag bedanken.

Punctueel en coulant

De mensen die vanochtend in de trein zitten, begrijpen wel waarom de vervoerder zo goed scoort. "Ik heb nooit last van vertraging of storingen", zo reageert een meisje tevreden.

Een man in de stiltecoupé prijst de coulance van de medewerkers. "Toen Keolis net op dit traject reed, checkte ik vaak verkeerd in, omdat ik alleen de poortjes van de NS gewend was. Er waren medewerkers die me zelfs na de tiende keer nog hielpen."

Stoelen

En als reizigers een minpunt zouden moeten noemen, voor de balans? "Dan mogen ze nog wel iets doen aan de stoelen", lacht het meisje. "De stoelen in andere treinen zitten net iets lekkerder."

Is Broersma het daarmee eens? "Wat mij betreft zitten de stoelen heel erg lekker. Maar misschien kan alles altijd nog een beetje beter."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Zwolle Keolis Nieuws
Deel dit artikel: