Hanna van Hendrik

Repetitietijd voor Hanna van Hendrik huisband Her Majesty

Het Twentse theaterstuk Hanna van Hendrik gaat in juni pas van start, maar de huisband Her Majesty repeteert sinds kort volop. Vaak in Amsterdam, maar dit keer in een garage in Kampen.
Van oorsprong een tribute band, maar speciaal voor Hanna van Hendrik schreven de bandleden Jelle Paulusma, Bauke Bakker, Diederik Nomden en Dirk Schreuders vijftien originele nummers. “Nu zijn we dus niet alleen maar een band die andermans muziek speelt of in de huid kruipt van, maar maken we de muziek zelf”, zegt Bauke Bakker, drummer van Her Majesty. Ook Bertolf maakt onderdeel uit van de band, maar hij doet niet mee met dit project.

Feeling met het boerenland

Hoewel de mannen zelf niet uit de regio Twente komen, is het platteland voor hen geen onbekend terrein. Diederik komt van het Groningse platteland, Dirk groeide op in Dalfsen en Jelle in Ermelo. Bauke zelf komt uit de Achterhoek. “Ik heb dus wel feeling met het boerenland.”
De komende periode zal voor de band en zangeres Naomi van der Linden in het teken staan van repetities. Het theaterspektakel is vanaf 5 juni gedurende twee maanden te zien op Vliegveld Twenthe.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.