Regio Almelo

Kinderen vermaken zich bij voetbaldag Heracles Almelo in Rijssen

Op het veld van Excelsior'31 in Rijssen doen vandaag zo'n veertig kinderen mee aan het voetbalkamp van Heracles Almelo. De hele dag zijn er trainingen en spelvormen.
Speciaal voor deze dag waren de Heracles-voetballers Niels Leemhuis en Dario van den Buijs naar Rijssen gekomen. Tijdens een speciale persconferentie kregen ze allerlei vragen van de kinderen op zich afgevuurd.

Handtekening

Zo moesten ze onder meer vertellen of het goed is dat FC Twente terugkomt in de eredivisie, wat hun favoriete club is en wie ze de beste speler van hun eigen team vinden. Daarna konden de kinderen van beide spelers een handtekening laten zetten.
Volgens Marc Meier van Heracles gaat de dag niet om het zoeken naar talenten. "We hebben een jeugdopleiding. Dit is gewoon een dag lekker met voetbal bezig zijn. En iedereen krijgt ook nog eens twee kaarten voor de laatste thuiswedstrijd tegen Excelsior."

Woensdag

Vandaag was het veld van Excelsior'31 de plek waar het allemaal gebeurde, woensdag strijkt het voetbalkamp van Heracles neer op het complex van Vroomshoopse Boys.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.