Uitslagen: VENO kampioen, GFC wint laatste derby van Hector

In het weekend van Koningsdag stond er een inhaalronde op het programma in het zondagamateurvoetbal. VENO wist in eigen huis het kampioenschap veilig te stellen. 

In de 2e klasse J blijft het bloedstollend spannend. De topper tussen Achilles'12 en Bon Boys werd vandaag gewonnen door de thuisploeg. In Hengelo werd het 4-2 en daardoor mengt ook Achilles zich in de titelstrijd. Beide formaties zijn samen met Voorwaarts Twello in felle strijd verwikkeld voor het kampioenschap. 

In de 3e klasse A eindigde de derby tussen Sportlust Glanerbrug en Eilermark onbeslist. Beide ploegen hielden elkaar op 0-0. Eilermark blijft koploper met vier punten voorsprong op naaste belager NEO.

Wijhe'92 is de nieuwe koploper van de 3e klasse B. De ploeg won met 1-3 bij Activia en klom daardoor over SP Lochem heen. Vanwege een ernstige blessure werd het duel tussen Albatross en SV Zwolle gestaakt. 

In de 3e klasse D Noord is VENO vanmiddag kampioen geworden. De club uit Vollenhove had aan een punt genoeg tegen Mildam en stelde de titel dankzij een 3-1 zege veilig. 

In de 4e klasse G stond voorlopig de laatste Goorse derby tussen GFC en Hector op het programma, want GFC maakt met ingang van volgend seizoen de overstap naar de zaterdagafdeling. De burenruzie werd uiteindelijk ook gewonnen door de ploeg van trainer Romano Lammertink: 4-1.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
uitslagen Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: