Landstede Basketbal besluit competitie met nederlaag tegen koploper

De basketballers van Landstede hebben de Dutch Basketball League afgesloten met een nederlaag. In Zwolle was koploper ZZ Leiden met 70-77 te sterk voor de formatie van Herman van den Belt.
De twee sterkste ploegen van dit seizoen waren aan elkaar gewaagd in Landstede Sportcentrum, want na het eerste (19-19) én tweede kwart (38-38) stond het gelijk. Ook in het derde kwart bleef het razend spannend en gingen de gastheren met een punt voorsprong het laatste kwart, 58-57. Daarin was de koploper net wat beter en daardoor ging de winst naar de bezoekers uit Zuid-Holland.

Play-offs

In de kwartfinale van de play-offs is Aris Leeuwarden de tegenstander. Aankomende dinsdag om 19.00 uur staat in Zwolle de eerste wedstrijd gepland.