almelo

Politie zoekt vermiste man in woning in Almelo, groot deel van straat afgezet

De politie doet onderzoek naar een vermiste bewoner van een woning aan de Kroosstraat in Almelo. Volgens een woordvoerder is de man al een tijd niet gezien. De politie bekijkt nu of de persoon in de woning aanwezig is.
De technische recherche doet onderzoek. De brandweer heeft de woning afgezet met linten en schermen om nieuwsgierigen op afstand te houden. 

'Elke dag in de moskee'

Buurtbewoners vertellen dat ze de bewoner van het huis twee weken niet hebben gezien. Een vriend van de vermiste man vertelt aan RTV Oost dat hij elke dag in de moskee kwam. "Daar hebben we hem al twee weken niet gezien. Vorige week hebben we nog gebeld, maar we kregen geen gehoor."
"We gaan nu naar de moskee, want daar is zijn broer ook en die kan ons wellicht meer vertellen", vervolgt de vriend. "Wij hebben geen idee waar hij is en of hij zich in zijn huis bevindt."

Straat afgezet

De brandweer is even voor drie uur naar binnen gegaan met een brandslang, zuurstofflessen en een ventilator. Waarom is niet duidelijk. De politie heeft een groter deel van de straat afgezet. 
De huizen in de straat worden momenteel gerenoveerd. De politie heeft de werklieden rondom het huis verzocht het werk neer te leggen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.