Sri Lanka

Marion is weer terug in Almelo na 'bijzondere vakantie' in Sri Lanka

Hoe ze terugkijkt op de vakantie in Sri Lanka? "Het is gek dat we ondanks alles nog best vakantie konden vieren", zegt Marion Wesselink. Ze is sinds gisteren terug in Almelo, nadat haar vakantie op het Aziatische eiland een vreemde wending kreeg door de aanslagen.
Marion beklom de beroemde 'leeuwenrots' toen de zelfmoordaanslagen werden gepleegd op drie kerken en drie hotels. De aanslagen maakten abrupt een eind aan het onbezorgde vakantiegevoel. Toch heeft ze zich niet onveilig gevoeld. 
"Ik merkte vooral dat er aanslagen waren gepleegd door de vele appjes die ik uit Nederland kreeg", zegt ze. "Maar er was ook veel politie en we werden veel gefouilleerd."
"Het is bijzonder dat we ondanks alles toch redelijk vakantie konden vieren", zegt de Almelose. Maar dat was vrijdag voorbij, toen het dreigingsniveau werd verhoogd. "Vanaf toen moesten we in het hotel blijven en was het zwembad ons enige pleziertje."
Gisteren kon Marion eindelijk uit het land vertrekken. De reis naar het vliegveld, waar ze tegenop zag, viel uiteindelijk ook mee. "Er waren uiteraard veel politiecontroles, maar uiteindelijk ging alles goed."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.