Go Ahead Eagles

Scheidsrechter Siemen Mulder leidt topper tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles

Siemen Mulder fluit FC Den Bosch - Go Ahead Eagles
Siemen Mulder fluit FC Den Bosch - Go Ahead Eagles © Pro Shots
Scheidsrechter Siemen Mulder is komende vrijdag de leidsman bij de belangrijke wedstrijd tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles. De Deventer ploeg is bij winst in Noord-Brabant verzekerd van de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.
Mulder wordt in Stadion De Vliert bijgestaan door zijn assistenten Richard Polman en Maarten Ketting. Bilal Sahiner fungeert als vierde official. 
Ook FC Twente komt vrijdag in actie. De kersverse kampioen neemt het op tegen SC Cambuur en speelt eveneens haar laatste competitieduel van het seizoen. De KNVB heeft arbiter Sander van der Eijk aangesteld om dit duel in goede banen te leiden. Patrick Langkamp en Marcelino Adriaans zijn diens assistenten en de vierde official is Martijn Vos.

Géén Eredivisie

In de Eredivisie staat er vanwege de bekerfinale van komende zondag tussen Willem II en Ajax géén speelronde op het programma. Hierdoor hebben Björn Kuipers uit Oldenzaal, die morgen de leiding heeft over de Champions League-kraker tussen FC Barcelona en Liverpool, en Enschedeër Bas Nijhuis een weekend vrijaf. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.