PEC Zwolle

PEC Zwolle-voorzitter Visser: ''Met twee trainers praten we komende periode verder''

Technisch directeur Gerard Nijkamp (l) en voorzitter Adriaan Visser (r)
Technisch directeur Gerard Nijkamp (l) en voorzitter Adriaan Visser (r) © Pro Shots
PEC Zwolle is met twee trainers in een vergevorderd stadium wat betreft de opvolging van scheidend oefenmeester Jaap Stam. Zij zijn overgebleven uit een kwartet, waarmee uitvoerig is gesproken door de Zwolse clubleiding.
"Gerard Nijkamp en ik (aangevuld met Erben Wennemars en Han Brouwers, voorzitter van het Stichtingsbestuur) hebben inmiddels met vier potentiële trainers uitvoerig gesproken. Van twee trainers zijn we dermate gecharmeerd, daar praten we de komende periode verder mee", schrijft voorzitter Adriaan Visser in zijn column op het digitale thuis van PEC Zwolle.

Geen namen

Met welke trainers PEC Zwolle om de tafel heeft gezeten wil Visser nog niet prijsgeven. "Jullie begrijpen dat ik hier geen namen ga noemen, maar het geeft een goed gevoel om dit beleid richting de nabije toekomst van de club verder en concreet uit te stippelen", luidt het vervolg.

Interessante spelers

Daarnaast is men in de provinciehoofdstad ook druk bezig met de selectie voor het komende seizoen. "In het verlengde van deze gesprekken zijn we inmiddels ook met enkele interessante spelers in conclaaf. Uiteraard zitten hier ook doelmannen bij, aangezien we twee nieuwe sluitposten nodig hebben vanwege het stoppen van Diederik Boer en het vertrek van Mickey van der Hart", aldus Visser.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.