SVZW houdt kleine kans op lijfsbehoud en vergroot zorgen DETO na late winst in derby

SVZW heeft nog altijd kans op lijfsbehoud in de zaterdag hoofdklasse B. De degradatiekraker tegen DETO werd vanavond in extremis (93ste minuut) een prooi voor de bezoekers uit Wierden. DETO raakte drie keer het aluminium, maar de laatste keer werd in de tegenstoot de winnende gemaakt aan de andere kant. Uitgerekend voormalig DETO-speler Frank Smit zorgde voor de 0-1.

DETO, dat het gat naar WHC had kunnen verkleinen tot twee punten, moet nu net als SVZW vrezen voor directe degradatie. Beide ploegen hebben een klein mirakel nodig om in de laatste weken eliminatie -na hun promotie van vorig seizoen- af te wenden.

Slechte wedstrijd

Het duel in Vriezenveen kende weinig hoogtepunten. Vlak voor rust raakte DETO twee keer het aluminium. En ook in de tweede helft kreeg DETO een paar mogelijkheden, maar beide teams lieten zien waarom ze zo laag staan in deze spannende competitie. DETO leek dus in de slotminuut nog de zege binnen te harken, maar de bal belandde tegen de paal. In de allerlaatste seconde zorgde Frank Smit voor de 0-1.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
DETO SVZW Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: