Regio Enschede

Nog geen aanhoudingen na schietincident en inval in Enschede

De politie heeft nog niemand aangehouden in verband met een schietincident en een inval in een woning, dinsdagavond in Enschede. Bij het schietincident is een 40-jarige man uit Enschede gewond geraakt. Vanmiddag werd in de stad een auto gecontroleerd die mogelijk bij het schietincident betrokken is geweest.
Het schietincident vond rond 18.20 uur plaats op de kruising van de Hoge Bothofstraat met de Oldenzaalsestraat, ter hoogte van het voormalige Polaroid-gebouw. Het slachtoffer werd in het been geschoten. De man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

Onderzoek

Er werd meteen een onderzoek gestart, waarbij onder meer een politiehelikopter werd ingezet. Ook werd door het Arrestatie Team een inval gedaan in een woning aan het Ericapad. 
Vanmiddag werd op de Wethouder Beversstraat een auto gecontroleerd die mogelijk bij het schietincident betrokken is geweest. Ook de chauffeur is gecontroleerd. Hij is niet aangehouden.

Getuigen

Over de aanleiding van het schietincident of waarom een inval in de woning is gedaan heeft de politie nog niets gezegd.
De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte en vraagt mensen die iets hebben gezien van het schietincident zich te melden. Ook (camera)beelden zijn welkom. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.