nieuws

Automobilist die vrouw aanreed in De Krim heeft zich nog niet gemeld

De automobilist die afgelopen weekend een vrouw aanreed op de Dommerswijk in De Krim heeft zich nog niet gemeld. Het 54-jarige slachtoffer werd op zaterdagavond 27 april gewond op de weg gevonden. Ze wist niet meer wat er was gebeurd. Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat ze is aangereden en dat de bestuurder van auto na de aanrijding is doorgereden. 
Het slachtoffer van 54 is inmiddels uit het ziekenhuis. Ze heeft er een gebroken enkel en een zware hersenschudding aan overgehouden. "De automobilist moet wel iets van de aanrijding gemerkt hebben", vertelt politiewoordvoerder Chantal Westerhoff. "De vrouw liep langs de kant van de weg. Het moet een flinke klap zijn geweest, dus mogelijk heeft die auto daarbij ook schade opgelopen." 
Het ongeluk gebeurde vlak voor deze bocht aan de Dommerswijk in De Krim
Het ongeluk gebeurde vlak voor deze bocht aan de Dommerswijk in De Krim © RTV Oost / Onder de Loep
Vlak voor deze bocht was de aanrijding
"Misschien is de bestuurder of bestuurster van schrik doorgereden", vervolgt Westerhoff. "We hopen dat diegene, nu we een aantal dagen verder zijn, tot inkeer komt en zo snel mogelijk contact met ons opneemt." 
De vrouw liep om 22.45 uur over de Dommerswijk in De Krim. De politie wil weten wie er rond dat tijdstip over de weg reed, of dat iemand in de buurt een camera heeft waarop te zien is welke auto's door de straat reden. 

Tips?

Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer), gebruik het tipformulier of stuur de politie Hardenberg een privébericht. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.