Europese verkiezingen

Minister Bijleveld gaat posters plakken voor Europese verkiezingen

Ank Bijleveld is zelf minister van Defensie, maar dat weerhoudt haar er niet van om morgen met de lijmkwast op pad te gaan. De Goorse gaat namelijk posters plakken om de Europese Verkiezingen onder de aandacht te brengen.
De verkiezingen voor het Europees Parlement zijn niet bepaald populair te noemen. Bij de laatste keer nam 37,3 procent van de Nederlanders de moeite om naar de stembus te gaan. Daarom zal Bijleveld in Hof van Twente de inwoners op de verkiezingen wijzen. "Als Commissaris van de Koning kon ik dat niet, maar nu als minister wel weer. Ik zal mijn best doen", vertelt ze.
Maar Bijleveld lijkt als landelijk kopstuk een van de weinigen te zijn die campagne voert. "Het is inderdaad heel stil, maar ik denk dat het komende week wel op gang gaat komen. Nu zijn er natuurlijk ook vakanties", probeert ze te verklaren.

Schreijer-Pierik
Bijleveld wil vooral Annie Schreijer-Pierik uit Hengevelde promoten. "Die komt natuurlijk uit mijn gemeente. Maar we zullen ook borden plaatsen voor lijsttrekker Esther de Lange", besluit de Goorse. De Europese Parlementsverkiezingen zijn op 23 mei.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.