John Stegeman

Stegeman geprikkeld: ''Kom op zeg, ik weet niet wat we allemaal gewend zijn?''

Ondanks dat Go Ahead Eagles door een nederlaag bij FC Den Bosch (2-0) op de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie van de derde naar de vijfde plek kelderde, is trainer John Stegeman allesbehalve ontevreden over het seizoen dat zijn ploeg heeft gedraaid. De oefenmeester van de Deventenaren kijkt uit naar de play-offs, waarin FC Den Bosch opnieuw de tegenstander is.
"Ik ben hartstikke blij dat we vijfde zijn geworden in een zware competitie. Go Ahead heeft laten zien wat ze in haar mars heeft. De eerste seizoenshelft was bovenmatig goed, de tweede wat minder. Als Go Ahead zijnde hebben we het met een vijfde plaats heel knap gedaan. Daar ben ik trots op", vertelt Stegeman na afloop.

Onzin

Of Go Ahead Eagles wel wat te zoeken heeft in de nacompetitie na drie nederlagen op rij? "Wat een onzin. We hebben zoveel punten bij elkaar gevoetbald dit jaar. Dat is een journalistieke vraag en die vind ik helemaal niet terecht als je kijkt wat wij met elkaar hebben gepresteerd, met een hele smalle selectie. Ik ben hartstikke tevreden. Dit had ik aan het begin van het seizoen echt niet verwacht. Kom op zeg, ik weet niet wat we allemaal gewend zijn?", vervolgt de oefenmeester.

Vertrouwen

Stegeman kijkt uit naar het tweeluik met FC Den Bosch. "Het is een ploeg waartegen we kunnen voetballen. Het zal een fifty-fifty duel worden, denk ik. Ondanks dat we in de competitie niet van ze gewonnen hebben, geeft de manier waarop wij gevoetbald hebben mij vertrouwen. Het is mooi dat je een halve finale mag spelen, en dan misschien nog een finale. Het zijn maar vier wedstrijden", besluit hij. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.