Oussama Assaidi

Assaidi geheimzinnig over toekomst: ''Weet wat ik wil, maar ga ik nu niet zeggen''

Het zou zomaar kunnen dat Oussama Assaidi zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Twente heeft gespeeld. De 30-jarige spelmaker beschikt in Enschede over een aflopend contract en wil nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst.
"Ik weet wat ik wil en ik kijk uit naar volgend seizoen. Nu ga ik lekker op vakantie en uitrusten. Dan zien we volgend jaar weer de échte Assaidi." Of dat in het shirt van FC Twente is? "Ik weet al wat ik wil, maar dat ga ik nu niet zeggen. Jullie zien het over een paar weken wel", vertelt hij na afloop van het duel met SC Cambuur (2-2). 

Niet goed opgebouwd

Assaidi baalt van de wijze waarop hij behandeld is door FC Twente. "Ik ben gewoon niet goed opgebouwd. Als je vier wedstrijden niet speelt en dan ineens 90 minuten moet spelen, ga er dan maar aan staan. Dat is lastig. Ik ging steeds minder spelen, dan kom je niet in dat ritme. Dan denk ik: laat me dan gewoon drie à vier wedstrijden spelen. En als het dan niet goed gaat, haal me er dan uit. Dat is niet goed gegaan", besluit hij.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.