HHC Hardenberg onderuit bij Katwijk

HHC onderuit bij Katwijk
HHC onderuit bij Katwijk © Pro Shots
In de Tweede Divisie heeft HHC Hardenberg een nederlaag geleden. Op bezoek bij Katwijk ging de formatie van Gert Jan Karsten vanmiddag met 2-0 onderuit.
In de kustplaats kregen beide ploegen in de beginfase een mogelijkheid om de scoren te openen, maar beide keren stonden de doelmannen op hun post. Tien minuten voor rust kwamen de gastheren op voorsprong dankzij Mike van der Ban, die zijn ploeg op 1-0 bracht.

Tesselaar maakt 2-0

Na de thee verdubbelde Katwijk de marge. Jan Willem Tesselaar was het eindstation van een aanval en wist van dichtbij doelman Danes te passeren, 2-0. Junte kreeg namens de bezoekers nog een grote kans om de aansluitingstreffer te verzilveren, maar de aanvaller schoot net naast en daardoor bleven de drie punten in Zuid-Holland.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de Tweede Divisie en de statistieken van HHC Hardenberg.