Zaterdagvoetbal

Uitslagen zaterdagvoetbal: HTC grijpt de titel in de 4e klasse D

HTC werd kampioen in de 4e klasse D
HTC werd kampioen in de 4e klasse D © RTV Oost
Ondanks dat er geen volledig programma werd afgewerkt, vielen er wel enkele beslissingen in de lagere klassen van het amateurvoetbal. Zo kroonde HTC zich tot kampioen in de 4e klasse D.
In de 1e klasse D is NSC Nijkerk weer een stap dichter bij de titel. In eigen huis maakte het geen fout tegen Scherpenzeel, waardoor het achtervolger Bennekom op twee punten houdt. 
In de al lang en breed besliste 3e klasse D stonden de resterende 57 minuten tussen Wilhelminaschool en Juliana'32 op het programma. De Hengelose derby werd een prooi voor de bezoekers, die het enige doelpunt van de wedstrijd maakten: 0-1.
HTC greep vandaag de titel in de 4e klasse D. Middenmoter 's Heerenbroek werd met 4-0 verslagen, waardoor de Zwollenaren niet meer te achterhalen zijn door DKB uit De Krim. 
In de volledig Overijsselse 4e klasse F stond er wel een volledige speelronde op het programma. Koploper AJC'96 won met 3-1 van Drienerlo. Wanneer het volgende week zelf weet te winnen van Sportlust Glanerbrug en nummer twee PW punten morst tegen SC Enschede, is het kampioenschap een feit. 
Bekijk hier alle uitslagen in de lagere klassen van het Overijsselse amateurvoetbal.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.