Uitslagen: Wederom duur verlies Bon Boys, beschamende nederlaag Twenthe

Er stonden op Bevrijdingsdag weer de nodig wedstrijden op de rol in het zondagamateurvoetbal. Bon Boys leed wederom een zure nederlaag en de spanning stijgt enorm in de 4e klasse A Noord.

In de 2e klasse J heeft Bon Boys voor de derde week op rij een nederlaag moeten incasseren. Daardoor zijn de kansen op de titel ineens geslonken voor de ploeg uit Haaksbergen, dat zondag met 3-2 onderuit ging bij SDC'12. In dezelfde klasse deed MVV'29 goede zaken in de strijd tegen degradatie, want een doelpuntrijk duel bij Achilles'12 werd verrassend met 4-5 gewonnen. 

In de 3e klasse A kreeg Twenthe zondagmiddag een optater van jewelste en is daardoor nog niet veilig. De formatie uit Goor leed een 7-0 nederlaag bij directe concurrent Reunie. Ook Losser mengt zich in die strijd om de nacompetitie te ontlopen, want op bezoek bij DSVD werd met 1-2 gezegevierd. 

het blijft ongemeend spannend in de 4e klasse A Noord. Steenwijk, Steenwijkerwold, Oranje Zwart en de Blesse maken nog een goede kans op de titel en zij maakten allen geen fout zondag. Balkbrug pakte een punt bij FC Ulu Spor.

UDI ging in de 4e klasse B met harde cijfers onderuit tegen Buurse. In Enschede werd het maar liefst 0-5. TVO en Sportclub Overdinkel maakten geen fout want beide ploegen konden drie punten bijschrijven. EMOS speelde zich bij Erix definitief veilig. 

In de 4e klasse G is Hector bijna veilig, want er werd een zege geboekt op bezoek bij DAVO. In de strijd om de titel liet stadgenoot GFC dure punten liggen. In Goor werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen ABS. 

Bekijk hier alle uitslagen en standen in het zondagamateurvoetbal.  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Uitslagen Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: