Erik ten Hag

Marino Pusic en Erik ten Hag genomineerd voor Rinus Michels Award

Erik ten Hag (l) en Marino Pusic (r)
Erik ten Hag (l) en Marino Pusic (r) © Pro Shots
Marino Pusic en Erik ten Hag zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award, de prijs voor beste trainer van het jaar. Op 17 mei wordt bekend wie met de prestigieuze titel aan de haal gaat.
Wel is een verschil wat betreft de categorie. Oldenzaler Ten Hag strijdt samen met Mark van Bommel (PSV), John van den Brom (AZ), Adrie Koster (Willem II) en Maurice Steijn (VVV) om de onderscheiding in het Eredivisie-voetbal. Ten Hag won de prijs in 2016 al een keer, toen hij nog onder contract stond bij FC Utrecht. Met Ajax legde hij afgelopen weekend al beslag op de KNVB Beker en daarnaast maken de Amsterdammers ook nog kans op de landstitel en de Champions League.

Marino Pusic

In de Keuken Kampioen Divisie moet Pusic, die kampioen werd met FC Twente, afrekenen met Willy Boessen (FC Den Bosch), Henk Fraser (Sparta), Mike Snoei (Telstar) en Klaas Wels (TOP Oss).
De Rinus Michels Award is een initiatief van het vakblad De Voetbaltrainer. De hoofdtrainers uit het betaald voetbal bepalen uiteindelijk zelf wie de prijzen in ontvangst mogen nemen. Dit gebeurt tijdens het Nederlands Trainerscongres, dat plaatsvindt op 17 mei.

Excelsior'31

Ook Excelsior'31 is in de race voor een prijs. Naast DVS ’33 uit Ermelo en Quick uit Den Haag maakt de club uit Rijssen kans op de titel 'beste jeugdopleiding in het amateurvoetbal.'
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.