nieuws

Wout Weghorst in voorselectie Oranje voor finales Nations League

Wout Weghorst
Wout Weghorst © Pro Shots
Wout Weghorst is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de finales van de Nations League. De spits uit Borne is een van de 28 namen die bondscoach Ronald Koeman heeft geselecteerd. 
Nederland neemt het in Portugal op 6 juni op tegen Engeland voor een plek in de finale van de Nations League. Als Oranje dat duel wint, dan neemt de ploeg het in de eindstrijd op tegen de winnaar van de halve finale tussen Portugal en Zwitserland. 
De volledige selectie:
Doel: Marco Bizot (AZ), Jasper Cillessen (Barcelona), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV).
Verdediging: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Nathan Aké (AFC Bournemouth), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (PSV), Terence Kongolo (Huddersfield Town), Matthijs de Ligt (Ajax), Kenny Tete (Olympique Lyon) en Stefan de Vrij (Internazionale).
Middenveld: Donny van de Beek (Ajax), Frenkie de Jong (Ajax), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Marten de Roon (Atalanta Bergamo), Pablo Rosario (PSV), Kevin Strootman (Olympique Marseille), Tonny Vilhena (Feyenoord) en Georginio Wijnaldum (Liverpool).
Aanval: Ryan Babel (Fulham), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Memphis Depay (Olympique Lyon), Luuk de Jong (PSV), Quincy Promes (Sevilla) en Wout Weghorst (VfL Wolfsburg).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.