PEC Zwolle

PEC Zwolle speelt laatste thuiswedstrijd: "Moet een feestje voor Diederik worden"

Diederik Boer
Diederik Boer © Pro Shots
Voor PEC Zwolle staat zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Na afloop van het duel met VVV-Venlo wordt er afscheid genomen van trainer Jaap Stam en de vertrekkende spelers.
De coach zelf kiest zondag echter voor een rol in de schaduw. "Ik denk niet dat ik hier de belangrijkste persoon ben zondag. Dat is Diederik Boer. Hij heeft hier heel veel jaren gespeeld, gekeept, belangrijke dingen meegemaakt. Het moet een feestje voor hem worden."
Ook van Mickey van der Hart, Ouasim Bouy, Denis Genreau, Dean Bouzanis, Dico Koppers en assistent-trainer Said Bakkati wordt zondag afscheid genomen.

Basisplaats

Boer krijgt tegen VVV een basisplaats. Eerste doelman Mickey van der Hart is wel weer inzetbaar, maar zit dus op de bank en zal de laatste wedstrijd, uit tegen NAC, weer onder de lat staan. 
Stam kan geen beroep doen op Kingsley Ehizibue, die een schorsing uitzit. Zian Flemming (enkel), Thomas Lam (voet) ontbreken vanwege blessures. Bram van Polen, die deze week op zijn schouder is gevallen, is een vraagteken.

"Seizoen goed afsluiten"

Voor PEC Zwolle en VVV staan er zondag niets meer op het spel. "Maar ik wil het seizoen goed afsluiten, dus voor mij is het heel belangrijk dat we in de komende twee wedstrijden resultaat weten te halen", aldus Stam.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.