Leemans juicht komst Steijn naar PEC Zwolle toe: "Voor hem ga je door het vuur"

Clint Leemans ziet de komst van trainer Maurice Steijn naar PEC Zwolle wel zitten. De middenvelder werkte eerder bij VVV-Venlo al twee seizoenen samen met de coach, die bij PEC de topkandidaat is om Jaap Stam op te volgen.

"Het zou een leuk weerzien zijn met mijn oude trainer. Ik heb goeie tijden gehad met hem, we zijn kampioen geworden. Ik zou zijn komst toejuichen", aldus Leemans. 

"Hij kan heel goed met mensen omgaan. Hij voelt heel goed aan hoe hij spelers moet benaderen", vindt de middenvelder. "Voor hem ga je door het vuur. Ik denk dat het een trainer is die we goed kunnen gebruiken."

Ik ben blij dat Jaap Stam naar Feyenoord gaat
Clint Leemans

Voor Leemans neemt de kans op speeltijd wellicht ook toe als Steijn inderdad de nieuwe trainer wordt. Sinds de komst van Jaap Stam - en in zijn kielzog middenvelder Pelle Clement - heeft Leemans niet meer in de basis gestaan bij PEC.

"In de eerste vier wedstrijden werden er direct tien punten gepakt, dus de trainer deed het goed en Pelle ook.  Voor mij pakt de trainerswissel niet lekker uit. Maar de trainer heeft de juiste keuze gemaakt, want we hebben ons veilig gespeeld. Maar natuurlijk wil iedereen spelen en wat dat betreft ben ik blij dat hij naar Feyenoord gaat."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
PEC Zwolle Zwolle Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: