Quick'20 pakt dankzij doelman Bakker knap een punt bij koploper TEC

Quick'20 pakt punt
Quick'20 pakt punt © Robert Molnar
Quick'20 heeft een verdienstelijk punt gepakt in de derde divisie. Op bezoek bij koploper TEC wist de formatie van André Paus knap met 1-1 gelijk te spelen.
De Oldenzalers keken in Tiel al vroeg tegen een achterstand aan, want voormalig profvoetballer Koç bracht TEC na vier minuten op voorsprong. Doelman Bakker hield zijn ploeg in het vervolg in leven want de thuisploeg kreeg twee goede kansen om de score op te voeren. Daardoor stond het halverwege 1-0.

Bakker blinkt uit

Ook in de tweede helft kregen de gastheren kansen om de marge te verdubbelen, maar dankzij Bakker bleef Quick'20 in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd kwamen de gasten bij een spaarzame uitval op gelijke hoogte. Van Houten tekende voor de 1-1. Dat punt wist Quick uiteindelijk over de streep te trekken en daardoor staat de ploeg nog maar een punt achter OJC Rosmalen, dat morgen in actie komt.
Bekijk hier de uitslag en stand in de derde divisie en de statistieken van Quick'20.