André Paus

Paus heeft wel oren naar vacante trainerspositie FC Twente: ''Ze kunnen altijd bellen''

André Paus wordt in de wandelgangen genoemd als mogelijke opvolger van Marino Pusic als trainer van FC Twente. De huidig oefenmeester van Derde Divisionist Quick'20 heeft vooralsnog echter niets vernomen uit Enschede. 
Paus werd eind maart ingevlogen als vervanger van Michel Steggink en moet voorkomen dat de Oldenzalers dit seizoen degraderen. Daarna vertrekt hij weer bij Quick'20. Waar zijn toekomst ligt? "Ik weet dat ik op een shortlist sta bij twee buitenlandse clubs, maar welke dat zijn zeg ik niet", vertelt de oud-verdediger van FC Twente. 

Bellen

Of Paus volgend seizoen aan het roer staat in De Grolsch Veste? "Ze kunnen me altijd bellen. Ik denk ook dat ze mijn nummer hebben, dus dat kunnen ze altijd doen", luidt het vervolg. Het is niet de eerste keer dat de naam van Paus rondzingt op de Enschedese burelen. Maar het bleef louter bij geruchten. "Daar heb ik niet zoveel aan."

Van Leeuwen

Technisch directeur Ted van Leeuwen is bij FC Twente de man die over de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer gaat. Voor Paus is Van Leeuwen geen onbekende. "Ik ken hem van mijn tijd bij Vitesse en mijn periode op Cyprus, dus een rare gedachte is het niet", besluit hij.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.