Streekproducten, brocante, kunst en kermis

Of je nou van lekker zwieren op de kermis houdt, of liever geniet van kunst of brocante, er is dit weekend in Overijssel voor iedereen iets leuks te doen.

Voorjaarskermis Haaksbergen

Tot en met zondag is er een gezellige Voorjaarskermis in Haaksbergen met kermispret voor jong en oud met de Draaimolen, maar ook de Buggy, Funhouse, Lijn-bussen, Autoscooter, Wipp, Grijpkranen, Trampoline, Schietsalon, Bedule, Skeebal, Hully Gully en een snoep-, en oliebollenkraam.

kermis (Foto: RTV Oost)
kermis (Foto: RTV Oost)

 

Vrieling Hardenberg City-Run

Zaterdag kun je je grenzen verleggen tijdens de Vrieling Hardenberg City-Run, onder meer één van de grootste kinderlopen van Nederland. Het parcours van de City-Run is 2,5 kilometer lang met een glorieuze finish op de Markt.

Cityrun (Foto: Cityrun Hardenberg)
Cityrun (Foto: Cityrun Hardenberg)

 

Boerenmarkt Vilsteren

Zaterdag bieden 20 boeren uit het Vechtdal vanaf 11.00 uur in Vilsteren hun streekproducten aan. De rijke natuur en de boeren zorgen voor een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier, fruit en natuurlijk: Asperges!

Boerenmarkt (Foto: Pixabay)
Boerenmarkt (Foto: Pixabay)

 

Kunstroute Losser

Zondag brengt Kunstroute Losser de beeldende kunst, het cultureel erfgoed en het publiek op een bijzondere manier bij elkaar. De start van de kunstroute met 23 kunstenaars is in Kulturhus ’t Lossers Hoes. Alle kunstenaars staan je tussen 10.00 en 18.00 uur graag te woord!

Kunstroute Losser (Foto: Facebook Kunstroute Losser)
Kunstroute Losser (Foto: Facebook Kunstroute Losser)

 

Brocante in het park

Zondag is het schitterende park achter villa Rams Woerthe in Steenwijk het decor van 'Brocante in het park' met brocanteurs uit binnen en buitenland met hun mooiste handelswaar. Tevens is er aandacht voor de inwendige mens: je zult er diverse lekkernijen aantreffen om er een gezellige dag van te maken.

Brocante in het park (Foto: Pixabay)
Brocante in het park (Foto: Pixabay)

 

Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl of download de gratis app.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
OverUIT Cultuur
Deel dit artikel: